Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2017

Соопштение на ФЗОМ – Најнови резултати од Кол Центарот

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете соопштението на ФЗОМ за најновите резултати од Кол Центарот. Soopstenie za najnovi rezultati od kol centarot 17-1-2017 ...

01.17.17 | Соопштенија | Read more

Промена во календар за имунизација во 2017

0

Почитувани, На претходните семинари бевте известени за промена на Календарот за имунизација со укинување на ДТП вакцина на 4 годишна возраст. На следните линкови ...

01.17.17 | Соопштенија | Read more

Соопштение на ФЗОМ за Ин Витро

0

Соопштение Ин Витро ...

01.14.17 | Соопштенија | Read more

Времени важечки факсимили

0

Почитувани колеги, на следниот линк можете да ги превземете времените важечки факсимили. Факсимили ...

01.13.17 | Соопштенија | Read more

Препораки за заштита од студено време – матични лекари и население

0

Почитувани, Согласно ниските температури и студениот бран класифициран како ниво на алерт 1, потребно е да се спроведат препораките за заштита од ниските надворе ...

01.11.17 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства – Поликлиника Чаир – 28.01.2017 – 13.05.2017

0

Саботни дежурства Поликлиника Чаир 28.01.2017 - 13.05.2017 ...

01.11.17 | Списоци за дежурства | Read more

Соопштение на ФЗОМ – Фармацевтска комора – нови проекти

0 Соопштение на ФЗОМ - Фармацевтска комора - нови проекти

Почитувани, на следниот линк можете да го превземете соопштението на ФЗОМ. soopstenie farmacevstka komora novi proekti ...

01.11.17 | Соопштенија | Read more

Честит Божиќ!

0 Честит Божиќ!

Почитувани колеги, пријатели и соработници, ЗПЛРМ Ви посакува среќни Божиќни празници исполнети со радост, пријатни моменти и благосостојба во Вашите домови. С ...

01.5.17 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец Октомври 2016

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец Октомври 2016. Со почит, ЗПЛРМ ...

01.5.17 | Соопштенија | Read more

Соопштение – Буџет на ФЗОМ за 2017

0 Соопштение - Буџет на ФЗОМ за 2017

Почитувани, На следните линкови можете да ги превземете соопштението и презентацијата на ФЗОМ за буџетот на ФЗОМ за 2017-та година. Соопштение Буџет 2017 Презен ...

01.5.17 | Соопштенија | Read more