Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2017

Известување за членарина и работилници 2017

2 Известување за членарина и работилници 2017

Почитувани колеги, Оваа година, Управниот одбор на ЗПЛРМ донесе одлука за работилниците да се уплаќа по 2.400 денари наеднаш како членарина. Уплатницата можете да ...

01.31.17 | Соопштенија | Read more

Работилници 2017 – Охрид

0

Почитувани колеги, На 24.02.2017 во просториите на Црвен Крст Охрид ќе се одржат работилници на теми Дијабетска ретинопатија и Дијабетска нефропатија. Во 13:00 доктори о ...

01.30.17 | Работилници | Read more

Состанок со претставници од Мој Термин и ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На ден 29.01.2017 година Управниот Одбор на ЗПЛРМ одржа состанок на кој беа поканети и претставници од МОЈ ТЕРМИН и ФЗОМ. Новина од 01.02.2017 година - ќ ...

01.30.17 | Соопштенија | Read more

Работилници 2017-та година

0

Почитувани колеги, Термините за работилници за Велес за 2017-та година се објавени. Можете да се пријавувате на следниот линк: http://zplrm.azurewebsites.net/ ...

01.29.17 | Соопштенија | Read more

Распоред на дежурни аптеки Велес – Февруари 2017

0

Veles dezurni apteki Fevruari 2017 ...

01.29.17 | Соопштенија | Read more

Активности на ЕЦПД од областа на Здравствените и Медицинските науки во 2017. година

0

Почитувани, ЕВРОПСКИОТ ЦЕНТАР ЗА МИР И РАЗВОЈ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА МИР ОСНОВАН ОД ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ (ЕЦПД), меѓународна образовна и истражувачка организација од ака ...

01.29.17 | Соопштенија | Read more

Известување од Кодекс

0

Почитувани, достапна е интервентна верзија од софтверот Prima MEDICA со која се решава проблемот за најава во Мој Термин, што се појави денес попладне поради безбеднос ...

01.26.17 | Соопштенија | Read more

Соопштение на ФЗОМ

0

Соопштение за електронски услуги ФЗОМ ...

01.24.17 | Соопштенија | Read more

Потрошувачка на лекови на рецепт на товар на ФЗОМ преку аптеките во 2016 година

0

Почитувани, На следните линкови можете да го превземете соопштението и презентацијата за потрошувачка на лекови на товар на ФЗОМ за 2016 година. Соопштение за 2016 ...

01.21.17 | Соопштенија | Read more

Медицинка сестра бара работа

0

Почитувани колеги, Доколку имате потреба од медицинска сестра, на следниот линк можете да го превземете ЦВ-то на Ангела. CV Angela ...

01.18.17 | Соопштенија | Read more