Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2017

Саботни дежурства – Поликлиника Јане Сандански 25.02.2017 – 03.06.2017

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Јане Сандански 25.02.2017 - 03.06.2017 ...

02.11.17 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – Поликлиника Драчево 25.03.2017 – 08.07.2017

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Драчево 25.03.2017 - 08.07.2017 ...

02.11.17 | Списоци за дежурства | Read more

Одржана работилница – Св. Николе

0 Одржана работилница - Св. Николе

На ден 03.02.2017 во Св. Николе се одржа работилница на тема Анемии кај деца. Учество зедоа сите матични лекари и колеги од Здравствен Дом Св. Николе. ...

02.11.17 | Работилници | Read more

Работилници во организација на ЗПЛРМ 2017

0

Почитувани колеги, Како и секоја година така и оваа година ЗПЛРМ направи акредитација на четири работилници.Секоја е акредитирана со 8 бода за слушатели и 11 за пре ...

02.9.17 | Соопштенија | Read more

Зголемени телефонски јавувања во ординациите

0

Почитувани колеги, Во многу реномирани здравствени институции докторите си имаат предвидено време кога ќе бидат достапни на телефон. Во остатокот на работното в ...

02.8.17 | Соопштенија | Read more

ЕЦПД активности 2017

0

ЕВРОПСКИОТ ЦЕНТАР ЗА МИР И РАЗВОЈ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА МИР ОСНОВАН ОД ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ (ЕЦПД), меѓународна образовна и истражувачка организација од академскиот сист ...

02.7.17 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец Ноември 2016

0

Почитувани колеги, Денес ќе биде пуштена капитација за месец Ноември 2016. Со почит, ЗПЛРМ ...

02.6.17 | Соопштенија | Read more

Известување за пријави за шеќерна болест

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете упатството за пополнување на Индивидуалната пријава за шеќерна болест. Упатството е веќе достапно на сите и ...

02.1.17 | Соопштенија | Read more

Известување за воведување на нов образец С

0 Известување за воведување на нов образец С

...

01.31.17 | Соопштенија | Read more

Соопштение за пререгистрација на лица со ниски примања

0

Soopstenie za preregistracija na lica so niski primanja 31-1-2017 ...

01.31.17 | Соопштенија | Read more