Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2017

Оглас за вработување

0

Почитувани, ПЗУ Стефановска-Медика има потреба од доктор со лиценца на неопределено време. Контакт телефон 070 338 359 ...

02.20.17 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница – Дебар

0 Одржана работилница - Дебар

Почитувани колеги, На ден 17.02.2017 во Дебар се одржа работилница на тема Дијабетична Нефропатија. ...

02.20.17 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Тетово

0 Одржана работилница - Тетово

Почитувани колеги, на ден 17.2.2017 во Тетово се одржа работилница на тема Дијабетична ретинопатија. ...

02.18.17 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Струмица

0 Одржани работилници - Струмица

Почитувани колеги, На ден 17.2.2017 во Струмица се одржаа две работилници на теми Анемии кај деца и Белодробен карцином. ...

02.18.17 | Работилници | Read more

Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.12 06.02.2017

0

Во базата на прописи од "Службен весник на РМ" бр. 12 од 06.02.2017 објавени се следните прописи: ГОДИШЕН ПЛАН НА ПРИХОДИ И РАСХОДИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ЈАВНИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ ...

02.18.17 | Новини во правна регулатива | Read more

Соопштение за издавање на боледување – ФЗОМ – јуни 2016

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете Соопштението од ФЗОМ за издавање на боледување. Соопштението е од јуни 2016. Писмо ЛК ЗПЛРМ издавање на боледу ...

02.14.17 | Соопштенија | Read more

Македонците на лекар и по 2-3 пати на ден, а во ЕУ толку не одат ни месечно

0

Македонија е една од земјите во кои здравствените ординации се најчесто посетувани. Така, Швеѓаните и Kипраните просечно одат на лекар помалку од трипати годишно ...

02.14.17 | Соопштенија | Read more

Работилница Дебар – 17.02.2017

0

Почитувани колеги, на ден 17.02.2017 (петок) со почетк од 16:00 часот во просториите на Здравствен Дом Дебар ќе се одржи предавање на тема Дијабетична Нефропатија. ...

02.13.17 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Гостивар

0 Одржани работилници - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 11.02.2017 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Анемии во детска возраст и Белодробен карцином. ...

02.12.17 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Струмица

0 Одржани работилници - Струмица

Почитувани колеги, На ден 10.02.2017 во Струмица се одржаа две работилници на теми Дијабетична Ретинопатија и Дијабетична Нефропатија. ...

02.11.17 | Работилници | Read more