Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2017

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, На ден 22.9.2017 во Тетово се одржаа две работилници на теми Дијабетска ретинопатија и Анемии кај деца. ...

09.22.17 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, На ден 21.09.2017 во Тетово се одржаа две работилници на теми Дијабетска нефропатија и Белодробен карцином. ...

09.22.17 | Работилници | Read more

Министерство за финансии: Новите цени на сметководителите се незаконски

0

Предлог-правилникот за утврдување основни критериуми при утврдување минимални трошоци за вршење книговодствени работи, кој е објавен на веб-страницата на Инсти ...

09.15.17 | Соопштенија | Read more

Промена на термин за работилници – Тетово

0

Почитувани, Во интерес на колегите за што е можно побрзо завршување на обврската за присуство на работилниците во Тетово, Ве информираме дека термините за септем ...

09.13.17 | Работилници | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 4.11.2017 – 24.2.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Драчево 4.11.2017 - 24.2.2018 ...

09.13.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 23.09.2017 – 13.1.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Јане Сандански 23.09.2017 - 13.1.2018 ...

09.13.17 | Списоци за дежурства | Read more

Конечно стигна капитацијата за месец Јуни

0

Денес дури легнаа на жиро сметка средствата како надокнада за трудот на докторите од месец ЈУНИ. Од целиот здравствен систем само приватниот сектор добива надокн ...

09.7.17 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец јуни 2017

0

Почитувани колеги, денес ќе биде пуштена капитација. Со почит Др Лили ...

09.6.17 | Соопштенија | Read more

Дежурни аптеки Велес – Септември 2017

0

Дежурни аптеки Велес - Септември 2017 ...

09.5.17 | Соопштенија | Read more

Средба со директорот на ФЗОМ

0

Почитувани колеги, а ден 01.09.2017 година се реализира средба меѓу Претседателот на ЗПЛРМ Др Лилија Чолакова Дервишова и Директорот на ФЗОМ Ден Дончев. ...

09.1.17 | Соопштенија | Read more