Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2016

Одржана работилница Тетово

0 Одржана работилница Тетово

Почитувани колеги, На ден 18.11.2016 во Тетово се одржа работилница на тема Карцином на дојка. ...

11.21.16 | Работилници | Read more

Работилница Употреба на канабис во медицински цели – Прилеп

0

Почитувани колеги, Петтата работилница за употреба на канабисот во медицински цели ќе се одржи на 30.11.2016 од 13:30 часот во градската библиотека Борка Талески Прилеп. ...

11.18.16 | Работилници | Read more

Само лекари што го злоупотребиле потписот не ќе може да си препишуваат рецепти

0

Само оние матични лекари што го злоупотребиле својот потпис нема да може да си препишуваат самите на себе рецепти, а другите лекари ќе го задржат тоа право. Ова е ...

11.18.16 | Соопштенија | Read more

Соопштение од Управа за електронско здравство

0

Почитувани, По реакциите на Здружението на матични лекари за неможноста матичните доктори самите на себе да креираат упати и рецепти (односно да се водат како мат ...

11.17.16 | Соопштенија | Read more

Матичните лекари не можат сами да си препишат лек, ниту да си креираат упат

1

Матичните лекари реагираат дека од петокот им се случува апсурдна ситуација бидејќи тие не можат да си препишат рецепти, ниту упати, а ни боледувања самите на себ ...

11.16.16 | Соопштенија | Read more

Соопштение за резултати од Кол Центарот на ФЗОМ

0

soopstenie-za-najnovi-rezultati-od-kol-centarot-15-11-2016 ...

11.15.16 | Соопштенија | Read more

Работилница Дебар 18.11.2016

0

Почитувани колеги, Во петок, на 18.11.2016 со почеток од 17:00 во просториите на Здравствен Дом Дебар ќе се одржи предавање на тема Колоректален карцином. ...

11.15.16 | Работилници | Read more

Предавање за цели зависност од лекови – Гевгелија

0

Почитувани колеги, На 23-11-2016 година во 14 часот во Ресторан-Мотел Вардар, Гевгелија ќе се одржи последното предавање за цели Зависност од лекови и рационална употр ...

11.15.16 | Работилници | Read more

Соопштение на ФЗОМ за зголемен интерес за ин витро

0 Соопштение на ФЗОМ за зголемен интерес за ин витро

soopstenie-za-izmeni-za-bpo-10-11-2016 ...

11.11.16 | Соопштенија | Read more

Посета на членството во Куманово

0

На ден 08.11.2016 година Претседателот на ЗПЛРМ Др Лилија Чолакова Дервишова и Потпретседателот за примарно здравство Др Мевљудин Куч го посетија членството во Кумано ...

11.10.16 | Соопштенија | Read more