Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2016

Капитација за месец Октомври 2015

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец октомври 2015 год. Со почит Др Лили ...

01.15.16 | Соопштенија | Read more

Конечно упатство за реализација на цели за 2016

0

Почитувани, На следните линкови можете да го превземете конечното упатство за реализација за цели 2016 година. Исто така, можете да ја превземете табелата за цели (п ...

01.9.16 | Соопштенија | Read more

Среќни Божиќни Празници

0 Среќни Божиќни Празници

Среќни и весели Божиќни празници! Ви посакува Управниот одбор на ЗПЛРМ ...

01.6.16 | Соопштенија | Read more

Новини во правна регулатива Сл. Весник на РМ бр.228 од 29.12.2015

0

Во базата на прописи од "Службен весник на РМ" бр. 228 од 29.12.2015 објавени се следните прописи: •ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ЛЕКОВИТЕ И МЕДИЦИНСКИТ ...

01.2.16 | Соопштенија | Read more