Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2016

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 14.01.2017 – 29.04.2017

0

raspored-na-sabotni-dezurstva-bit-pazar-14-01-2017-29-04-2017 ...

12.7.16 | Списоци за дежурства | Read more

Капитација за месец септември 2016

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец Септември. Со почит Др Лили ...

12.5.16 | Соопштенија | Read more

Известување за доктори за начин на постапување со болни и немоќни лица во остварување на нивното гласачко право

0

Почитувани, Согласно член 111, став 1, 2, 3 од Изборниот законик, за граѓаните кои не се во можност да го остварат своето право на глас поради здравствената состојб ...

12.2.16 | Соопштенија | Read more

Известување за контрола на цели

2

Почитувани колеги, Контрола на цели ќе се прави спрема нашите софтверски програми, а не на портал. Со почит, Др Лили ...

12.2.16 | Соопштенија | Read more

Ден на дрвото 30.11.2016

0

Почитувани колеги, На Ден на дрвото, 30.11.2016 сите здравствени работници ќе си бидеме на работа. Со почит, Др Лилија Чолакова Дервишова ...

11.29.16 | Соопштенија | Read more

Потврди за лежечки болни за остварување право на глас

0

Почитувани колеги, Овие денови имаме побарувања за медицински потврди за лежечки болни. Во консултација со правен сектор, медицинските потврди не треба да се нап ...

11.29.16 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница – Гостивар

0 Одржана работилница - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 26.11.2016 во Гостивар се одржа работилница на тема Употреба на канабис во медицински цели. ...

11.27.16 | Работилници | Read more

Соопштение на ФЗОМ – Посета на ПС Кавадарци

0 Соопштение на ФЗОМ - Посета на ПС Кавадарци

soopstenie-rabotna-poseta-ps-kavadarci-24-11-2016-ver-1-0 ...

11.25.16 | Соопштенија | Read more

Матичните лекари да можат сами на себе да пропишуваат лекови

0

[embed width="400" height="300"]https://www.youtube.com/watch?v=j_-_H9wVhng&feature=youtu.be[/embed] ...

11.23.16 | Соопштенија | Read more

Работилница – употреба на канабис во медицински цели – Гостивар

0

Почитувани колеги, На ден 26.11.2016 со почеток во 14:30 во сала за семинари при Општа болница Ферид Мурад во Гостивар ќе се одржи работилница за Употреба на канабис во ме ...

11.23.16 | Работилници | Read more