Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Кредитни продукти за ПЗУ
Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2013

Службен весник на РМ бр. 136 од 03.10.2013

0

Во базата на прописи од "Службен весник на РМ" бр. 136 од 03.10.2013 објавени се следните прописи: • ПРАВИЛНИК ЗА ФОРМАТА И СОДРЖИНАТА НА ОБРАЗЕЦОТ НА БАРАЊЕТО ЗА УТВРДУВ ...

10.8.13 | Новини во правна регулатива | Read more

Злоупотреба на придобивките од веб порталот на ФЗОМ

0

Почитувани колеги и здравствени соработници, На ден 04.10.2013 година се одржа состанок помеѓу координаторите на ЗПЛРМ и раководителот на Подрачна единица на Фондот ...

10.6.13 | Соопштенија | Read more

Инфо билтен бр.35

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Инфо билтенот бр.35 Инфо билтен бр.35 ...

10.4.13 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница – Штип

0 Одржана работилница - Штип

Почитувани колеги, На ден 21.09.2013 во Штип беше одржана работилница на тема Рационално препишување на антибиотици. ...

10.3.13 | Работилници | Read more

Комората дел од проектот “Донорска картичка”

0

Лекарската комора на Македонија се вклучи во Проектот - Донорска картичка за подигнување на јавната свест на населението за донирање на органи и спроведување на ка ...

10.3.13 | Соопштенија | Read more

Работилница ХОББ 27.10.2013 – Охрид

0

Почитувани колеги, На 27.10.2013 во Црвен Крст Охрид ќе се одржи работилница на тема ХОББ. Во 9:00 за докторите од Струга и една половина доктори од Ресен. Во 13:00 за доктор ...

10.2.13 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Кочани

0 Одржана работилница - Кочани

Почитувани колеги, На ден 28.09.2013 во Кочани се одржа работилница на тема: Анксиозни состојби и депресија. ...

10.1.13 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Охрид

0 Одржана работилница - Охрид

Почитувани колеги, На ден 29.09.2013 во Охрид се одржаа две работилници на тема: Рационално препишување на антибиотици. Присуствуваа колегите од Охрид, Струга и Ресен. ...

10.1.13 | Работилници | Read more

Состанок со матични лекари од Скопје за Мој Термин

0

Почитувани, Ве известуваме дека во понеделник на 30.09.2013 година ќе се одржат состаноци со избраните лекари од територијата на Скопје во врска со користењето на нац ...

09.28.13 | Соопштенија | Read more

Годишно собрание на ЛКМ

0 Годишно собрание на ЛКМ

Почитувани колеги, На ден 26.09.2013 година се одржа Годишно Собрание на ЛКМ. Дневен ред: - Одлука за промена на членовите на Комисијата за приватно здравство - Се ф ...

09.28.13 | Соопштенија | Read more