Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2012

Состанок на управен одбор на ЗПЛРМ 21.01.2012

12

Почитувани колеги, Заради неиздржливата финансиска ситуација во која се наоѓа приватниот сектор во Република Македонија, Управниот одбор на ЗПЛРМ свикува соста ...

01.15.12 | Соопштенија | Read more

Известување за капитација и цели

48

Почитувани колеги, Следната недела ќе има и цели и капитација. Со почит, Д-р. Лилија Чолакова Дервишова ...

01.10.12 | Соопштенија | Read more

Специјалистите неподготвени за новите упати – Нова Македонија 04.01.2012

17

Првиот работен ден од годинава за лекарите и за медицинскиот персонал во јавните здравствени установи не беше релаксиран колку што очекуваа, зашто голем дел пацие ...

01.4.12 | Соопштенија | Read more

Повеќе средства за лекови од 01.01.2012

8

Повеќе средства за лекови од 01.01.2012 ...

01.4.12 | Соопштенија | Read more