Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2012

Известување до осигурениците – здравствена заштита во дежурни служби

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете известувањето од ФЗОМ за здравствена заштита на осигурениците во дежурните служби при ЈЗУ Здравствен ...

12.5.12 | Соопштенија | Read more

Предлози за промена на статутот на ЛКМ

3

Почитувани колеги, На следниот линк можете да ги превземете предлозите за промена на статутот на ЛКМ од страна на ОО на ЛКМ Велес. Предлог измени на статутот на Л ...

11.28.12 | Соопштенија | Read more

Список за саботни дежурства во поликлиника Битпазар ОЕ ПЗЗ Центар

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете списоците за саботни дежурства во поликлиника Битпазар. Саботни дежурства - детско Битпазар Са ...

11.28.12 | Списоци за дежурства | Read more

Состанок на сите матични доктори од Општина Центар

2

Почитувани колеги, На ден 29.11.2012 година во 13:30 часот во просториите на салата на Бит Пазар ќе се одржи состанок на сите матични доктори од Општина Центар. Тема - Орга ...

11.27.12 | Соопштенија | Read more

Средба помеѓу новиот Директор на ФЗОМ и ЗПЛРМ

0

Почитувани колеги, На ден 26.11.2012 година се реализира средба помеѓу новиот Директор на ФЗОМ Г-дин Јован Грповски и Претседателот на ЗПЛРМ.Разговорот беше многу кон ...

11.26.12 | Соопштенија | Read more

Потребни акти од законот за заштита на лични податоци

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да ја превземете архивата со акти од законот за заштита на лични податоци. Потребни акти од законот за заштита на личн ...

11.26.12 | Соопштенија | Read more

Упатство за начинот на упатување на дијагностички процедури за радиолошка дијагностика

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете документот Упатство за начинот на упатување на дијагностички процедури за радиолошка дијагностика. ...

11.26.12 | Соопштенија | Read more

USB Smart card reader од АМЦ

0 USB Smart card reader од АМЦ

www.amc.com.mk ...

11.26.12 | Соопштенија | Read more

Списоци за саботни дежурства за Кисела Вода и Аеродром

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете списоците за саботни дежурства за Кисела Вода и Аеродром. Список за дежурства на лекари во поликл ...

11.26.12 | Списоци за дежурства | Read more

Исправка на уредбата за мрежата на здравствени установи

0

Почитувани колеги, Во последниот број на "Службен весник на РМ" бр. 147 од 23.11.2012 објавени се следните прописи: ИСПРАВКА НА УРЕДБАТА ЗА МРЕЖАТА НА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАН ...

11.26.12 | Соопштенија | Read more