Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2012

Рационално препишување на антибиотици

0

Почитувани колеги, Заради новините во новиот договор со ФЗОМ, во делот за рационално препишување на антибиотици-сите координатори имаа добиено задача да излеза ...

12.17.12 | Соопштенија | Read more

Посета на лекарската комора на Србија

0

На ден 14.12.2012 година Претседателот на ЗПЛРМ Др Лилија Чолакова Дервишова присуствуваше како гостин на Лекарската Комора на Србија во Етно Комплекс РТАЊ Бољевац. ...

12.16.12 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец Септември

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец септември. Со почит ...

12.13.12 | Соопштенија | Read more

Одлука за привремено склучување договори за време на штрајк

0 Одлука за привремено склучување договори за време на штрајк

Почитувани колеги, На следниот линк можете да ја превземете одлуката на Владата на РМ за привремено склучување договори со ПЗУ за време на штрајк објавена во Служ ...

12.13.12 | Соопштенија | Read more

Правни совети во ЛКМ

0

Почитувани колеги, Ве известуваме дека секој вторник од 11 до 14 часот во ЛКМ можете да добиете правни совети од адвокатски тим. Мора да имате закажано. ...

12.8.12 | Соопштенија | Read more

Инфо билтен бр.25

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Инфо билтенот бр.25 од ФЗОМ. Инфо билтен бр.25 ...

12.8.12 | Соопштенија | Read more

Список за саботни дежурства ОЕ Гази Баба Поликлиника Ченто – Декември

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства за ОЕ Гази Баба, Поликлиника Ченто за месец декември 2012. Spisok na sabotni dezurstv ...

12.7.12 | Списоци за дежурства | Read more

Делење на бесплатни електронски читачи

0

Почитувани колеги, На ден 08.12.2012 во ПЗУ Др Сара Маедикал ќе се делат бесплатни електронски читачи од 08 часот до 12 часот. Амбулантата се наоѓа во Црниче. ...

12.6.12 | Соопштенија | Read more

Губење на пациенти во Куманово

2

Почитувана Др Лили, Повторно Ви пишуваме за проблемите кои се јавуваат во нашиот град Куманово а кои ги засегаат сите матични доктори. Имено, 20-25% од запишаните пац ...

12.6.12 | Соопштенија | Read more

Скопските матични лекари ќе дежураат секоја сабота во поликлиниките

0

Преглед, терапија, упат, рецепти. Овие услуги пациентите во Скопје може да ги добијат и во саботите од било кој матичен лекар. Од први месецов матичните дежураат во ...

12.5.12 | Соопштенија | Read more