Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2010

Соопштение бр.22

1

Целодневна работилница вo хотел Романтик - Велес Почитувани колеги, Голема благодарност за колегите кои дојдоа на целодневна работилница на Романтик во Велес. ...

11.3.10 | Соопштенија | Read more

БАРАЊЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА ПОСТОЕЧКИТЕ СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА ВО ПЗУ СО ИЗИС

2

ПРОБЛЕМАТИЧНИ ДЕЛОВИ ВО ПРЕДЛОЖЕНОТО РЕШЕНИЕ • Интернет инфраструктура За воведување на предложеното WEB решение потребна е добра интернет инфраструктура во з ...

11.3.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.21

7

Почитувани колеги, Од страна на претседателот на ЗПЛРМ, на денот за идеи во Владата на РМ беа доставени десет размислувања како идеи во кој правец треба нешто да с ...

10.31.10 | Соопштенија | Read more

Регистрирана катедра по семејна медицина

0

Почитувани колеги, На Медицинскиот Факултет - Скопје, регистрирана е катедрата по семејна медицина. Повеќе информации има во Службен Весник. Штом ќе ги добиеме, ис ...

10.25.10 | Соопштенија | Read more

Позитивна листа на лекови

0

Почитувани колеги, на нашиот сајт е додаден нов дел Превземања Можете да ја превземете позитивната листа на лекови со едноставно кликање на линкот. ...

10.25.10 | Соопштенија | Read more

Образец за евиденција за замена на лекари ФЗОМ

9

Почитувани, На состанокот одржан на ден 13.10.2010 година во просториите на ФЗОМ помеѓу претставници на лекарска комора Д-р Ванчо Апостоловски и Д-р Лилијана Чолакова ...

10.21.10 | Соопштенија | Read more

Деловен процес ИЛ обрасци 7 дополнувања со образец А, Б и В

1

Почитувани, По состанокот кој го имавме на оваа тема, а и по извршените консултации со нашите подрачни служби, направив мали корекции и дополнувања на претходната ...

10.21.10 | Соопштенија | Read more

Писмо до членовите на групите ЛКМ од 19.10.2010

0

Во продолжение можете да го превземете писмото до членовите на групите испратено од Лекарска Комора на Македонија. Линк: pismo do clenovite na grupite 19.10.2010. ...

10.21.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.20

2

На ден 16.10.2010 во 13 часот во Даре Џамбаз се одржа состанок со докторите од Скопје, претставници на здравни домови и ПЗУ, педијатри, гинеколози. На истиот состанок прис ...

10.17.10 | Соопштенија | Read more

Приватните лекари незадоволни од својот статус во системот Дневник 16.10.2010

10 Приватните лекари незадоволни од својот статус во системот Дневник 16.10.2010

За матичните лекари е неразбирливо што ним им се закануваат со казни за непочитување закон, кој се' уште не е усвоен Докторите од примарното здравство се носит ...

10.17.10 | Соопштенија | Read more