Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Распоред на работилници – Тетово

0

Почитувани колеги, Работилниците во Тетово ќе се одржат во ресторан “Пастрмка“ - спроти основното училиште “Лирија“ по следниов распоред: 1. 16.02.2013 - Употреба н ...

02.7.13 | Работилници | Read more

Распоред на работилници – Струмица

0

Почитувани колеги, На 16.02.2013 во Струмица ќе се одржи работилница на тема Употреба на антимикробни средства. На 02.03.2013 ќе се одржи работилница на тема ХОББ. На 23.03. ...

02.7.13 | Работилници | Read more

Работилница – Гевгелија 16.02.2013

0

Почитувани колеги, Работилницата по кардиоваскуларни ризик фактори за слушателите од Гевгелија и Валандово ќе се одржи на 16.02.2013 (сабота) со почеток во 10:00 во ОУ Ри ...

02.7.13 | Работилници | Read more

Распоред за работилници – Велес

0

Почитувани колеги, Распоредот за работилници за Велес е следниот: 1. Анксиозни и депресивни состојби термини: 16.02.2013 и 23.02.2013 од 10:00 2.Рационално препишување на ан ...

02.6.13 | Работилници | Read more

Список на посетители – Работилница Велес 16.02.2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот на слушатели на работилницата Анксиозни и депресивни состојби што ќе се одржи во Велес на 16.02 ...

02.6.13 | Работилници | Read more

Распоред за работилници – Скопје

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за одржување на работилниците во Скопје. Распоред за работилници - Скопје ...

02.3.13 | Работилници | Read more

Работилница – Анксиозни и депресивни состојби – Велес

0

Почитувани колеги, во Велес на ден 16.02.2013 година во просториите на Градската Библиотека ќе се одржи работилница на тема Анксиозни и депресивни состојби со почеток ...

01.31.13 | Работилници | Read more

Распоред за работилници – Прилеп

0

Почитувани колеги, Прва работилница ќе биде Рационално препишување на антибиотици, термини: 02.03.2013 10.03.2013 23.03.2013 Втора работилница ќе биде Депресии и анксиозни ...

01.31.13 | Работилници | Read more

Распоред за работилници – Штип

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за одржување на работилниците во Штип. Распоред за работилници Штип ...

01.31.13 | Работилници | Read more

Работилница – Рационална употреба на антибиотици – Дебар

0

Почитувани колеги, Предавањето за рационална употреба на антибиотици за матичните доктори од Дебар ќе се одржи на ден 03.02.2013 (недела) во просториите на Здравствен ...

01.30.13 | Работилници | Read more