Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Одржана работилница – Штип

0

Почитувани колеги, На ден 21.03.2019 во Штип се одржа работилница на тема Алцхајмерова болест. ...

03.22.19 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Делчево

0 Одржани работилници - Делчево

Почитувани колеги, На ден 21.03.2019 во Делчево се одржаа две работилници на теми Алцхајмерова болест и Бурноут синдром. ...

03.22.19 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Охрид

0 Одржани работилници - Охрид

Почитувани колеги, На ден 21.03.2019 во Охрид се одржаа две работилници на теми Вилсонова болест и Имунизација во Македонија за докторите од Охрид, Струга и Ресен. ...

03.22.19 | Работилници | Read more

Работилница Струмица 27.03.2019

0

Почитувани колеги, На ден 27.03.2019 година во просториите на КМЕ Струмица со почеток во 13 и 30 ќе се одржи работилница за Алцхајмер. Пријавување на следниот линк: http://zp ...

03.20.19 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Гостивар

0 Одржани работилници - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 09.03.2019 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Бурноут синдром и Алцхајмерова болест. ...

03.18.19 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Велес

0 Одржана работилница - Велес

Почитувани колеги, На ден 15.03.2019 во Велес се одржа работилница на тема Имунизација во Македонија. ...

03.18.19 | Работилници | Read more

Работилници Охрид 21.03.2019

0

Почитувани колеги, На ден 21.03.2019 во просториите на Црвен Крст - Охрид ќе се одржат работилници на теми Вилсонова болест и Имунизација во Македонија. Работилни ...

03.5.19 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Св. Николе

0 Одржана работилница - Св. Николе

Почитувани колеги, На ден 28.02.2019 во Свети Николе се одржа работилница на тема Алцхајмерова болест. ...

03.4.19 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, На ден 22.02.2019 во Тетово се одржаа две работилници на теми Алцхајмерова болест и Имунизација во Македонија. ...

02.25.19 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Охрид

0 Одржани работилници - Охрид

Почитувани колеги, На ден 21.02.2019 во Охрид се одржаа две работилници на теми Бурноут синдром и Алцхајмерова болест. ...

02.24.19 | Работилници | Read more