Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Презентација на две теми за работилници – Даре Џамбаз

0 Презентација на две теми за работилници - Даре Џамбаз

Почитувани колеги, На ден 09.02.2013 година во Даре Џамбаз во 10 часот - ЗПЛРМ организираше презентација на две теми за идните презентери по градови. 1. Рационално преп ...

02.10.13 | Работилници | Read more

Работилници Кавадарци

0

Почитувани колеги, Во Кавадарци за работилниците е одговорен Др Влатко Симоновски. Кај него треба да се обратат колегите од Кавадарци,Неготино и Демир Капија.Сит ...

02.9.13 | Работилници | Read more

Пријавување за работилници

0

Почитувани колеги, Пријавувањето за работилниците ќе се врши онлајн преку следниот линк: http://zplrm.azurewebsites.net/ ...

02.8.13 | Работилници | Read more

Распоред на работилници – Тетово втор термин

0

Почитувани колеги, Работилниците во Тетово во вториот термин ќе се одржат во ресторан “Пастрмка“ – спроти основното училиште “Лирија“ по следниов распоред: 1 ...

02.8.13 | Работилници | Read more

Промена на датум за работилници во Кочани

0

Почитувани колеги, Поради технички причини и отсуство на едукатор, работилницата за Кардиоваскуларни заболувања ќе се одржи на 16.02.2013 во 10:00, додека работилницата ...

02.8.13 | Работилници | Read more

Список на посетители – Работилница Штип 16.02.2013

0 Список на посетители - Работилница Штип 16.02.2013

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот на посетители на работилницата Кардиоваскуларни заболувања во Штип на 16.02.2013. ...

02.8.13 | Работилници | Read more

Список на посетители – Работилница Струмица 16.02.2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот на слушатели за работилницата на тема Употреба на антимикробни средства што ќе се одржи на 16 ...

02.8.13 | Работилници | Read more

Распоред на работилници – Гостивар

0

Почитувани колеги, Во Гостивар на ден 16.02.2013 година во просториите на ЈЗУ Болница Ферид Мурат (сала за состаноци на хирушко одд,) ќе се одржи работилница на тема КВП ...

02.8.13 | Работилници | Read more

Распоред на работилници – Тетово

0

Почитувани колеги, Работилниците во Тетово ќе се одржат во ресторан “Пастрмка“ - спроти основното училиште “Лирија“ по следниов распоред: 1. 16.02.2013 - Употреба н ...

02.7.13 | Работилници | Read more

Распоред на работилници – Струмица

0

Почитувани колеги, На 16.02.2013 во Струмица ќе се одржи работилница на тема Употреба на антимикробни средства. На 02.03.2013 ќе се одржи работилница на тема ХОББ. На 23.03. ...

02.7.13 | Работилници | Read more