Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 16.02.2013 се одржа работилницата за кардиоваскуларни ризик фактори за слушателите од Гевгелија. ...

02.20.13 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Гостивар

0 Одржана работилница - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 16.02.2013 година во просториите на ЈЗУ Болница Ферид Мурат во Гостивар се одржа работилница на тема КВП ризици. KME ...

02.20.13 | Работилници | Read more

Одложување на работилница Гостивар

0

Почитувани колеги, Ве известуваме дека работилницата Анксиозни состојби и депресија закажана за 23.02.2013 од 16:00 - 19:00 во Гостивар, ЈЗУ Болница Ферид Мурат се одложува ...

02.20.13 | Работилници | Read more

Одложување на работилница Куманово за 17.03.2013

0

Почитувани колеги, Ве известуваме дека работилницата Анксиозни состојби и депресија во Куманово, наместо на 09.03.2013 ќе се одржи на 17.03.2013. На следниот линк можете ...

02.19.13 | Работилници | Read more

Распоред на работилници – Кавадарци

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот на работилници на тема Анксиозни состојби и депресија што ќе се одржат во Кавадарци. Расп ...

02.18.13 | Работилници | Read more

Список на слушатели – работилница Скопје 16.02.2013

0 Список на слушатели - работилница Скопје 16.02.2013

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете списоците на пријавени слушатели за работилницата ХОББ која што ќе се одржи во Скопје на 16.02.2013 Сп ...

02.15.13 | Работилници | Read more

Надградба на апликацијата за пријавување за работилници

0

Почитувани колеги, На 16 и 17 февруари, апликацијата за пријавување за работилници http://zplrm.azurewebsites.net/ нема да функционира поради нејзина надградба. Повторно ќе може ...

02.15.13 | Работилници | Read more

Распоред за работилници – Битола

0

Почитувани колеги, Работилниците за Битола ќе се одржат по следниов распоред: Кардиоваскуларни ризици и превенција: 13.04.2013, 11.05.2013 и 01.06.2013 Анксиозни состојби и ...

02.12.13 | Работилници | Read more

Список на слушатели – работилница Битола 23.02.2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот на слушатели за работилницата Рационално препишување на антибиотици што ќе се одржи во Бито ...

02.12.13 | Работилници | Read more

Одржана работилница во Дебар

0 Одржана работилница во Дебар

Почитувани колеги, На ден 03.02.2013 во Дебар се одржа работилница на тема Рационално препишување на антибиотици. ...

02.11.13 | Работилници | Read more