Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Одржана работилница – Свети Николе

0 Одржана работилница - Свети Николе

Почитувани колеги, На ден 20.02.2019 во Свети Николе се одржа работилница на тема Вилсонова болест. Учество зедоа сите матични доктори и колеги од Здравствен дом Свети ...

02.21.19 | Работилници | Read more

Работилница – Дојран 21.03.2019

0

Почитувани колеги, На ден 21.03.2019 со почеток од 15:00 часот во Алкалоид, Стар Дојран ќе се одржи работилница на тема Бурноут синдром. ...

02.19.19 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, На ден 15.02.2019 во Тетово се одржаа работилници на теми Вилсонова болест и Бурноут синдром. ...

02.15.19 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Велес

0 Одржани работилници - Велес

Почитувани колеги, На ден 08.02.2019 во Велес се одржаа две работилници на теми Алцхајмерова болест и Бурноут синдром. Огромна посетеност од страна на докторите. ...

02.15.19 | Работилници | Read more

Работилници Охрид 21.02.2019

0

Почитувани колеги, На ден 21.02.2019 во просториите на Црвен Крст - Охрид ќе се одржат две работилници на теми Алцхајмерова болест и Бурноут синдром. Почеток од 13:30 за ...

01.30.19 | Работилници | Read more

Работилници – Кавадарци 28.12.2018

0

Почитувани колеги, На ден 28.12.2018 со почеток од 12:00 во просториите на Црвен Крст Кавадарци ќе се одржат работилници на теми Акутен панкреатит, Хеликобактер пилори и ...

12.25.18 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Дебар

0 Одржана работилница - Дебар

Почитувани колеги, На ден 11.12.2018 во Дебар се одржаа две работилници на теми Дивертикулоза и Несакани ефекти од лекови. ...

12.12.18 | Работилници | Read more

Работилници Дебар – 11.12.2018

0

Почитувани колеги, На ден 11.12.2018 (вторник), во просториите на поранешен Здравствен дом Дебар ќе се одржат работилници на теми Дивертикулоза и несакани ефекти од ле ...

12.7.18 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Струмица

0 Одржана работилница - Струмица

Почитувани колеги, На ден 27.11.2018 во Струмица се одржа работилница на тема Акутен панкреатит. ...

11.28.18 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, На ден 19.10.2018 во Тетово се одржаа три работилници на теми Хеликобактер Пилори, Дивертикулоза и Акутен панкреатит. ...

10.20.18 | Работилници | Read more