Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Одржани работилници – Дебар

0 Одржани работилници - Дебар

Почитувани колеги, На ден 16.02.2020 во Дебар се одржаа работилници на теми Доплер сонографија на каротиди и Доплер сонографија на нозе. ...

02.18.20 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Велес

0 Одржани работилници - Велес

Почитувани колеги, На ден 15.02.2020 во Велес се одржаа работилници на теми Доплер сонографија на нозе и Доплер сонографија на каротиди. ...

02.15.20 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Гостивар

0 Одржани работилници - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 08.02.2020 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Доплер на каротиди и Доплер на нозе. ...

02.9.20 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 24.12.2019 во Гевгелија се одржа работилница на тема Вилсонова болест. ...

12.26.19 | Работилници | Read more

Работилница Гевгелија 24.12.2019

0

Почитувани колеги, На ден 24.12.2019 во просториите на Општа болница Гевгелија со почеток од 18:00 часот ќе се одржи последната работилница за оваа година на тема Вилсон ...

12.11.19 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 27.11.2019 во Гевгелија се одржа работилница на тема Имунизација. ...

12.7.19 | Работилници | Read more

Работилница Дебар 06.12.2019

0

Почитувани колеги, На ден 06.12.2019 (петок) со почеток во 17:00 во просториите на секретеријатот на Општа болница Дебар ќе се одржи работилница на тема Бурноут синдром. ...

12.2.19 | Работилници | Read more

Работилница Гевгелија 27.11.2019

0

Почитувани колеги, На ден 27.11.2019 во просториите на Општа болница Гевгелија ќе се одржи работилница на тема Имунизација со почеток во 18:00 часот. ...

11.24.19 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Скопје

0 Одржани работилници - Скопје

Почитувани колеги, На ден 26.10.2019 во Скопје се одржаа работилници на теми Имунизација во Македонија и Вилсонова болест. ...

10.27.19 | Работилници | Read more

Работилница Прилеп

0

Почитувани колеги, На ден 15.11.2019 со почеток од 14:00 часот во просториите на КМЕ Центар, Здравствен дом Прилеп ќе се одржи работилница на тема Вилсонова болест. При ...

10.25.19 | Работилници | Read more