Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Работилници – Кавадарци 28.12.2018

0

Почитувани колеги, На ден 28.12.2018 со почеток од 12:00 во просториите на Црвен Крст Кавадарци ќе се одржат работилници на теми Акутен панкреатит, Хеликобактер пилори и ...

12.25.18 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Дебар

0 Одржана работилница - Дебар

Почитувани колеги, На ден 11.12.2018 во Дебар се одржаа две работилници на теми Дивертикулоза и Несакани ефекти од лекови. ...

12.12.18 | Работилници | Read more

Работилници Дебар – 11.12.2018

0

Почитувани колеги, На ден 11.12.2018 (вторник), во просториите на поранешен Здравствен дом Дебар ќе се одржат работилници на теми Дивертикулоза и несакани ефекти од ле ...

12.7.18 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Струмица

0 Одржана работилница - Струмица

Почитувани колеги, На ден 27.11.2018 во Струмица се одржа работилница на тема Акутен панкреатит. ...

11.28.18 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, На ден 19.10.2018 во Тетово се одржаа три работилници на теми Хеликобактер Пилори, Дивертикулоза и Акутен панкреатит. ...

10.20.18 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 02.10.2018 во Гевгелија се одржа работилница на тема Дивертикулоза. ...

10.12.18 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Тетово

0 Одржана работилница - Тетово

Почитувани колеги, На ден 25.09.2018 во Тетово се одржаа две работилници на теми Меланома малигнум и Идентификување и пријавување на несакани реакции од употреба на ф ...

09.26.18 | Работилници | Read more

Работилница Дебар 28.09.2018

0

Почитувани колеги, На ден 28.09.2018 со почеток од 16:00 часот во просториите на дирекцијата на поранешниот здравствен дом Дебар ќе се одржи работилница на тема Акутен п ...

09.25.18 | Работилници, Соопштенија | Read more

Известување за работилници – Тетово

0

Почитувани колеги, Предавањата од 21.09.2018, петок во Тетово – Мелагнома Малигнум – Идентификување и пријавување на несакани реакции од употреба на фармацевтски п ...

09.20.18 | Работилници, Соопштенија | Read more

Работилница Дебар 08.06.2018

0

Почитувани колеги, На ден 08.06.2018 (петок) со почеток од 16:00 во просториите на Здравствен дом Дебар ќе се одржи работилница на тема Хеликобактер пилори. ...

06.4.18 | Работилници | Read more