Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред на саботни дежурства Ченто 30.12.2017 – 21.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 30.12.2017 - 21.04.2018 ...

12.19.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 30.12.2017 – 14.4.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Чаир 30.12.2017 - 14.4.2018 ...

12.11.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ѓорче Петров 16.12.2017 – 14.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ѓорче Петров 16.12.2017 - 14.04.2018 ...

11.28.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 9.12.2017 – 31.03.2018

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Поликлиника-Идадија-09.12.2017-31.03.2018 (1) (1) ...

11.21.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 4.11.2017 – 24.2.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Драчево 4.11.2017 - 24.2.2018 ...

09.13.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 23.09.2017 – 13.1.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Јане Сандански 23.09.2017 - 13.1.2018 ...

09.13.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на дежурства Ѓорче Петров 26.08.2017 – 09.12.2017

0

Дежурства Поликлиника Ѓорче Петров од 26.08.2017 до 09.12.2017 ...

08.19.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ченто 02.09.2017 – 23.12.2017

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 02.09.2017 - 23.12.2017 ...

08.11.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 9.9.2017 – 23.12.2017

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Cair-9.9.2017-23.12.2017 ...

08.10.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 2.9.2017 – 30.12.2017

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Бит Пазар 2.9.2017 - 30.12.2017 ...

08.4.17 | Списоци за дежурства | Read more