Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 21.04.2018 – 04.08.2018

0

Raspored na sabotni dezurstva Gjorce Petrov 21.04.2018-04.08.2018 ...

03.26.18 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства Идадија 7.04.2018 – 21.07.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Идадија 7.04.2018 - 21.07.2018 ...

03.11.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 20.01.2018 – 05.05.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника .Јане Сандански 20.01.2018-05.05.2018 ...

12.30.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 03.03.2018 – 16.06.2018

0

Распоред на сабoтни дежурства Поликлиника Драчево 03.03.2018-16.06.2018 ...

12.30.17 | Списоци за дежурства | Read more

Корегиран распоред за саботни дежурства Ченто 30.12.2017 – 28.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 30.12.2017 - 28.04.2018 ...

12.25.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 13.01.2018 – 28.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Бит Пазар 13.01.2018-28.04.2018 ...

12.20.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ченто 30.12.2017 – 21.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 30.12.2017 - 21.04.2018 ...

12.19.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 30.12.2017 – 14.4.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Чаир 30.12.2017 - 14.4.2018 ...

12.11.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ѓорче Петров 16.12.2017 – 14.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ѓорче Петров 16.12.2017 - 14.04.2018 ...

11.28.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 9.12.2017 – 31.03.2018

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Поликлиника-Идадија-09.12.2017-31.03.2018 (1) (1) ...

11.21.17 | Списоци за дежурства | Read more