Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред на саботни дежурства Гази Баба 12.01.2019 – 11.05.2019

0

Распоред на саботни дежурства Гази Баба 12.01.2019 - 11.05.2019 ...

12.27.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 15.12.2018 – 23.03.2019

0

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 15.12.2018 - 23.03.2019 ...

11.20.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 15.12.2018 – 06.04.2019

0

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 15.12.2018 - 06.04.2019 ...

11.20.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 15.12.2018 – 30.03.2019

0

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 15.12.2018 - 30.03.2019 ...

11.19.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 24.11.2018 – 23.03.2019

0

Распоред на саботни дежурства Идадија 24.11.2018 - 23.03.2019 ...

11.14.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 15.12.2018 – 06.04.2019

0

Распоред на саботни дежурства Чаир 15.12.2018 - 06.04.2019 ...

11.10.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 13.10.2018 – 09.02.2019

0

Распоред на саботни дежурства Драчево 13.10.2018 - 09.02.2019 ...

10.26.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред за саботни дежурства Драчево 13.10.2018 – 03.11.2018

0

Распоред на саботни дежурства Драчево 13.10.2018 - 03.11.2018 ...

09.26.18 | Списоци за дежурства | Read more

Список на саботни дежурства Поликлиника Ченто 1.09.2018 – 5.01.2019

0

Саботни дежурства Поликлиника Ченто 1.09.2018 - 5.01.2019 ...

09.7.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 1.09.2018

0

Почитувани колеги, Заради заминување во пензија и затворање на некои ПЗУ, распоредот за следното тромесечие ќе го добиете накнадно. На следниот линк можете да го ...

08.23.18 | Списоци за дежурства | Read more