Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Јане Сандански 27.07.2019 – 09.11.2019

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Јане-Сандански-27.07.2019-09.11.2019 ...

07.9.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 06.07.2019 – 05.10.2019

0

РАСПОРЕД-НА-ДЕЖУРСТВА-ВО-САБОТА-ПОЛИКИНИКА-БИТ-ПАЗАР-ЈУНИ-СЕПТЕМВРИ ...

06.25.19 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства Поликлиника Драчево 01.06.2019 – 31.08.2019

0

Саботни-дежурства-Драчево-01.06.2019-31.08.2019 ...

05.25.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 18.05.2019 – 07.09.2019

0

Sabotni dezurstva Poliklinika Cento 18.05.2019 - 07.09.2019 ...

05.10.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 13.04.2019 – 27.07.2019

0

Саботни дежурства Чаир 13.04.2019 - 27.07.2019Download ...

04.7.19 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства Ѓорче Петров 13.04.2019 – 27.07.2019

0

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 13.04.2019 - 27.07.2019Download ...

04.3.19 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства Бит Пазар 30.03.2019 – 29.06.2019

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Бит Пазар 30.03.2019 - 29.06.2019Download ...

03.20.19 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства Идадија 30.03.2019 – 13.07.2019

0

Распоред на саботни дежурства Идадија 30.03.2019 - 13.07.2019Download ...

03.20.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 06.04.2019 – 20.07.2019

0

Саботни дежурства Јане Сандански 06.04.2019 - 20.07.2019Download ...

03.19.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Драчево 16.02.2019 – 25.05.2019

0

Распоред на саботни дежурства Драчево 16.02.2019 - 25.05.2019 ...

02.5.19 | Списоци за дежурства | Read more