Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред на саботни дежурства Битола 21.09.2019 – 09.05.2020

0

Распоред-на-дежурства-Битола-21.09.2019-09.05.2020 Почитувани колеги, На погорниот линк можете да го превземете распоредот на саботни дежурства за Битола за период 21.09.201 ...

09.3.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ченто 14.09.2019 – 11.01.2020

0

Саботни-дежурства-Ченто-14.09.2019-11.01.2020 ...

09.2.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 07.09.2019 – 07.12.2019

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Драчево-07.09.2019-07.12.2019 ...

08.17.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 03.08.2019 – 09.11.2019

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Ѓорче-Петров-03.08.2019-09.11.2019 ...

07.14.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Идадија 20.07.2019 – 19.10.2019

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Идадија-20.07.2019-19.10.2019-2 ...

07.10.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Чаир 03.08.2019 – 16.11.2019

1

Распоред-на-саботни-дежурства-Чаир-03.08.2019-16.11.2019 ...

07.9.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Идадија 20.07.2019 – 19.10.2019

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Идадија-20.07.2019-19.10.2019 ...

07.9.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Јане Сандански 27.07.2019 – 09.11.2019

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Јане-Сандански-27.07.2019-09.11.2019 ...

07.9.19 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 06.07.2019 – 05.10.2019

0

РАСПОРЕД-НА-ДЕЖУРСТВА-ВО-САБОТА-ПОЛИКИНИКА-БИТ-ПАЗАР-ЈУНИ-СЕПТЕМВРИ ...

06.25.19 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства Поликлиника Драчево 01.06.2019 – 31.08.2019

0

Саботни-дежурства-Драчево-01.06.2019-31.08.2019 ...

05.25.19 | Списоци за дежурства | Read more