Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 1.09.2018

0

Почитувани колеги, Заради заминување во пензија и затворање на некои ПЗУ, распоредот за следното тромесечие ќе го добиете накнадно. На следниот линк можете да го ...

08.23.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 25.08.2018 – 01.12.2018

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Поликлиника-Бит-Пазар-25.08.2018 до 01.12.20108 ...

07.27.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 18.08.2018 – 1.12.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Јане Сандански 18.08.2018 - 1.12.2018 ...

07.27.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 11.08.2018 – 1.12.2018

0

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 11.08.2018 - 1.12.2018 ...

07.27.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 28.07.2018 – 17.11.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Идадија 28.07.2018 - 17.11.2018 ...

07.27.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 11.08.2018 – 1.12.2018

0

Саботни дежурства Чаир 11.08.2018 - 01.12.2018 ...

07.8.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Драчево 10.06.2018 – 29.09.2018

0

Распоред на саботни дежурства Драчево 10.06.2018 - 29.09.2018 ...

06.11.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ченто 05.05.2018 – 25.08.2018

0

Raspored na sabotni dezurstva Poliklinika Cento 05.05.2018 - 25.08.2018 ...

04.30.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 05.05.2018 – 11.08.2018

0

Raspored na sabotni dezurstva Pol.Jane Sandanski od 05.05.2018 do 11.08.2018 ...

04.25.18 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 05.05.2018 – 18.08.2018

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Поликлиника-Бит-Пазар-05.05.2018-18.08.2018 ...

04.18.18 | Списоци за дежурства | Read more