Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред за дежурства Поликлиника Ѓорче Петров период мај-октомври 2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства во Поликлиника Ѓорче Петров за перидот мај-октомври 2013. Исто така, сит ...

04.20.13 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства поликлиника Бит Пазар период мај-септември 2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства во поликлиника Бит Пазар за периодот мај-септември 2013. 04.05 - 21.09. 2013 - Ra ...

04.16.13 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред за саботни дежурства Поликлиника Ченто период април – август 2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства во Поликлиника Ченто за периодот април - август 2013. Sabotni dezurstva Poliklinika C ...

03.15.13 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – поликлиники Јане Сандански и Драчево

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете распоредите за саботни дежурства во поликлиника Јане Сандански и поликлиника Драчево за периодот ...

03.8.13 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред за саботни дежурства – Поликлиника Ченто – Март

0 Распоред за саботни дежурства - Поликлиника Ченто - Март

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства во Поликлиника Ченто за месец март 2013. ...

02.3.13 | Списоци за дежурства | Read more

Известување за дежурните екипи во сабота

0

Почитувани колеги, На следниов линк можете да го превземете известувањето за дежурната екипа во саботните дежурства. Известување до дежурната служба - саботни ...

01.25.13 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – Изменет список – Поликлиника Битпазар

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете изменетиот список за саботни дежурства во поликлиника Битпазар. Саботни дежурства поликлиника Битп ...

01.25.13 | Списоци за дежурства | Read more

Корегиран список за дежурства – Поликлиника Ѓорче Петров

0

Почитувани колеги, Заради планирани пензионирања и раскинати договори со ФЗОМ, има промена во распоредот на дежурни доктори во претходниот список. Докторите кои ...

01.16.13 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства Поликлиника Драчево 26.01.2013 – 16.03.2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства во Поликлиника Драчево за периодот 26.01.2013 - 16.03.2013. Дежурства Драчево 26.0 ...

01.10.13 | Списоци за дежурства | Read more

Список за саботни дежурства Поликлиника Јане Сандански 26.01.2013 – 16.03.2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства во Поликлиника Јане Сандански за периодот 26.01.2013 - 16.03.2013. Дежурства Јан ...

01.10.13 | Списоци за дежурства | Read more