Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Известување за дежурните екипи во сабота

0

Почитувани колеги, На следниов линк можете да го превземете известувањето за дежурната екипа во саботните дежурства. Известување до дежурната служба - саботни ...

01.25.13 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – Изменет список – Поликлиника Битпазар

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете изменетиот список за саботни дежурства во поликлиника Битпазар. Саботни дежурства поликлиника Битп ...

01.25.13 | Списоци за дежурства | Read more

Корегиран список за дежурства – Поликлиника Ѓорче Петров

0

Почитувани колеги, Заради планирани пензионирања и раскинати договори со ФЗОМ, има промена во распоредот на дежурни доктори во претходниот список. Докторите кои ...

01.16.13 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства Поликлиника Драчево 26.01.2013 – 16.03.2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства во Поликлиника Драчево за периодот 26.01.2013 - 16.03.2013. Дежурства Драчево 26.0 ...

01.10.13 | Списоци за дежурства | Read more

Список за саботни дежурства Поликлиника Јане Сандански 26.01.2013 – 16.03.2013

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства во Поликлиника Јане Сандански за периодот 26.01.2013 - 16.03.2013. Дежурства Јан ...

01.10.13 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – Поликлиника Ѓорче Петров

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства во поликлиника Ѓорче Петров. Саботни дежурства Ѓорче Петров ...

01.10.13 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – Поликлиника Битпазар

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства во поликлиника Битпазар. Саботни дежурства - поликлиника Бит Пазар ...

01.3.13 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – Поликлиника Ченто

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства во поликлиника Ченто. Саботни дежурства - Поликлиника Ченто ...

12.27.12 | Списоци за дежурства | Read more

Список за саботни дежурства ОЕ Гази Баба Поликлиника Ченто – Декември

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства за ОЕ Гази Баба, Поликлиника Ченто за месец декември 2012. Spisok na sabotni dezurstv ...

12.7.12 | Списоци за дежурства | Read more

Список за саботни дежурства во поликлиника Битпазар ОЕ ПЗЗ Центар

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете списоците за саботни дежурства во поликлиника Битпазар. Саботни дежурства - детско Битпазар Са ...

11.28.12 | Списоци за дежурства | Read more