Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред за дежурства Бит Пазар 05.07.2014 – 25.10.2014

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства во поликлиника Бит Пазар за период 05.07.2014 - 25.10.2014 Распоред за дежурст ...

06.7.14 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред за саботни дежурства – Поликлиника Ченто 31.05.2014 – 20.09.2014

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства во Поликлиника Ченто за период 31.05.2014 - 20.09.2014 Распоред Поликлиника Ч ...

05.12.14 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред за саботни дежурства – Поликлиника Јане Сандански

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства за Поликлиника Јане Сандански. Распоред за саботни дежурства Јане С ...

03.20.14 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред за саботни дежурства – Поликлиника Драчево

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства за Поликлиника Драчево. Распоред за саботни дежурства Поликлиника ...

03.20.14 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред за саботни дежурства – Поликлиника Бит Пазар

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства во Поликлиника Бит Пазар. Распоред на дежурства Поликлиника Бит Паз ...

03.19.14 | Списоци за дежурства | Read more

Измени на списоци за дежурства и започнување со дежурства во Поликлиника Идадија

0

Почитувани колеги, Поради преоптеретеност на Поликлиниката Ѓорче Петров со огромен број на прегледи во саботните дежурства на кои дежураат матичните доктори (пр ...

03.18.14 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Бит Пазар

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот за саботни дежурства во Поликлиника Бит Пазар. 2 nov spisok 2014 - poliklinika Bit Pazar - Raspored_na_dezurstvata_vo_Sabota ...

02.5.14 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства Гази Баба 25.01.2014 – 21.06.2014

0

Sabotni dezurstva Gazi Baba 25.01.2014 - 21.06.2014 ...

01.15.14 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – Поликлиника Чаир за 2014-та година

0

Саботни дежурства 1 Саботни дежурства 2 Саботни дежурства 3 ...

01.15.14 | Списоци за дежурства | Read more

Списоци за дежурства Јане Сандански и Драчево 01.01.2014 – 12.04.2014

0

Саботни дежурства ДРАЧЕВО 01.01.2014 - 12.04.2014 Саботни-дежурства-Јане-Сандански-01.01.2014-12.04.2014 ...

12.16.13 | Списоци за дежурства | Read more