Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Корегиран распоред на саботни дежурства Јане Сандански 10.06.2017 – 23.09.2017

0

Распоред на саботни дежуства Јане Сандански 10.06.2017 - 23.09.2017 ...

05.28.17 | Списоци за дежурства | Read more

Корегиран распоред на саботни дежурства Драчево 15.07.2017 – 28.10.2017

0

Распоред на саботни дежурства Драчево 15.07.2017 - 28.10.2017 ...

05.28.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 06.05.2017 – 26.08.2017

0

Raspored na sabotni dezurstva Cento 06.05.2017 - 26.08.2017 ...

04.30.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ѓорче Петров 29.04.2017 – 19.08.2017

0

Распоред саботни дежурства Ѓорче Петров 29.04.2017 - 19.08.2017 ...

04.24.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Идадија 29.04.2017 – 12.08.2017

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Идадија 29.04.2017 - 12.08.2017 ...

04.12.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Бит Пазар 06.05.2017 – 26.08.2017

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Bit-Pazar-06.05.2017-26.08.2017 ...

04.10.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Чаир 20.05.2017 – 02.09.2017

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Чаир 20.05.2017 - 02.09.2017 ...

04.4.17 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – Поликлиника Јане Сандански 25.02.2017 – 03.06.2017

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Јане Сандански 25.02.2017 - 03.06.2017 ...

02.11.17 | Списоци за дежурства | Read more

Саботни дежурства – Поликлиника Драчево 25.03.2017 – 08.07.2017

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Драчево 25.03.2017 - 08.07.2017 ...

02.11.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства – Поликлиника Чаир – 28.01.2017 – 13.05.2017

0

Саботни дежурства Поликлиника Чаир 28.01.2017 - 13.05.2017 ...

01.11.17 | Списоци за дежурства | Read more