Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Матичните лекари не добиле протоколи за ослободување на лицата со Ковид-19 од изолација

0

https://www.youtube.com/embed/vTsNdrXmof4 Матичните лекари се уште немаат добиено  официјално известување за новиот протокол за ослободување од изолација на пациентите позити ...

08.25.20 | Соопштенија | Read more

Нормализирање на редовните прегледи на пациентите

0

https://www.youtube.com/embed/xXREXk90Yuc ...

08.24.20 | Соопштенија | Read more

Навалица на пациенти кај матичните лекари – се бара термин за прегледи

0

Нема термини во Мој термин. Пациентите кои од вчера почнале да бараат упати од своите матични лекари не можат да закажат специјалистички прегледи во државното з ...

08.20.20 | Соопштенија | Read more

Справување со Ковид 19 од аспект на физичко и ментално здравје

0

Почитувани,Ви пишувам со молба за Ваша помош во споделување на линк за истражување поврзано со справувањето со пандемијата со Ковид 19 од аспект на физичката актив ...

08.18.20 | Соопштенија | Read more

Соопштение од ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете соопштението од ФЗОМ во врска со Еуростандард банка. Соопштение-за-осигурени-лица-и-правни-лица-за-п ...

08.18.20 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец Мај 2020

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец Мај 2020. Со почит, ЗПЛРМ ...

08.11.20 | Соопштенија | Read more

Соопштение за ЛКМ 29.07.2020

0

Почитувани, На веб страницата на место Соопштение за ЛКМ од 25.06.2020 година , истакнато е дополнето-Соопштение за ЛКМ од 29.07.2020 год.Измени во ова соопштенија се напра ...

08.11.20 | Соопштенија | Read more

Прифатено барањето на ЗПЛРМ за продолжување на важноста на препораките за хронична терапија

0

Почитувани колеги, ФЗОМ го прифати барањето на ЗПЛРМ за продолжување на важноста на препораките за хронична терапија-последно сосопштение на ФЗОМ - важат до 31.08.20 ...

08.11.20 | Соопштенија | Read more

Тестирање за Ковид 19 – резултати за 30 мин

0 Тестирање за Ковид 19 - резултати за 30 мин

...

08.11.20 | Соопштенија | Read more

Пропишување на хронична терапија после 31.07.2020

0

Почитувани колеги, Пратен е мејл до Директорот на ФЗОМ - како да се продолжи со препишување на хронична терапија после 31.07.2020.Во источна Македонија нема ниеден пул ...

08.11.20 | Соопштенија | Read more