Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Реакција од Д-р. Стоје Стојмановски Фокус бр.803 од 19.11.2010

0

Во делот Превземања или на следниов линк Фокус бр.803 од 19.11.2010 можете да ја најдете реакцијата на Д-р. Стоје Стојмановски. ...

11.22.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.24

0

На ден 21.11.2010, претседателството на ЗПЛРМ го посети членството во Охрид и Ресен. Во Охрид беше присутна и претставничката од Струга. Целта беше да се информираат ...

11.22.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.23

2

На ден 18.11.2010 се одржа состанок помеѓу Директорот Илчо Захариев, Проф.Милошоски и Д-р Лилија Чолакова Дервишова. Тема на разговор беше Режим на препишување на леко ...

11.19.10 | Соопштенија | Read more

Приватните лекари се за дополнително осигурување

0

Здружението на приватните лекари на Македонија го поддржува предлогот за дополнително осигурување. Лекарите сметаат дека со мали средства граѓаните ќе добијат по ...

11.15.10 | Соопштенија | Read more

Инфо билтен 1/2010 ФЗОМ

0

Почитувани, Со цел подобро да Ве запознаеме со работата на ФЗОМ, одлучивме преку кратки содржински теми во Инфо билтен да Ве информираме за работата на ФЗОМ. Инф ...

11.9.10 | Соопштенија | Read more

Министерство за Здравство на РМ – Известување: Тетанус

2

До Сите Општи болници, Здравствени домови, Клиника за инфективни болести и фебрилни состојби, Здружение на приватни лекари ПРЕДМЕТ: Известување Министерств ...

11.7.10 | Соопштенија | Read more

Демант по повод напис во Фокус

4

Почитувана Адријана, Ви се обракам во името на сите матични доктори во РМ. Моето име е Лилија Чолакова Дервишова и сум претседател на сите приватни лекари во РМ. Ко ...

11.5.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.22

1

Целодневна работилница вo хотел Романтик - Велес Почитувани колеги, Голема благодарност за колегите кои дојдоа на целодневна работилница на Романтик во Велес. ...

11.3.10 | Соопштенија | Read more

БАРАЊЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА ПОСТОЕЧКИТЕ СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА ВО ПЗУ СО ИЗИС

2

ПРОБЛЕМАТИЧНИ ДЕЛОВИ ВО ПРЕДЛОЖЕНОТО РЕШЕНИЕ • Интернет инфраструктура За воведување на предложеното WEB решение потребна е добра интернет инфраструктура во з ...

11.3.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.21

7

Почитувани колеги, Од страна на претседателот на ЗПЛРМ, на денот за идеи во Владата на РМ беа доставени десет размислувања како идеи во кој правец треба нешто да с ...

10.31.10 | Соопштенија | Read more