Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Демант на текстот „Фондот им станува Хитлер на матичните лекари“ од страна на Ирена Мулачка во дневниот весник „Шпиц“

0 Демант на текстот „Фондот им станува Хитлер на матичните лекари“ од страна на Ирена Мулачка во дневниот весник „Шпиц“

Фајлот може да се превземе и на следниот линк: Демант Шпиц ...

05.8.11 | Соопштенија | Read more

Заклучоци од состанокот на комисијата за заразни болести 06.05.2011

0

Почитувани колеги, Ви ги доставувам заклучоците од состанокот на комисијата за заразни болести одржан на 06.05.2011 год.како би можеле да ги организирате активностит ...

05.8.11 | Соопштенија | Read more

Правилник за начинот на пријавување и формата и содржината на обрасците за пријавување на заразните болести и микробиолошки докажаните причинители

2

Почитувани колеги, На следниот линк Правилник од страна 16 до страна 32 е содржан правилникот за начинот на пријавување и формата и содржината на обрасците за при ...

05.5.11 | Соопштенија | Read more

Работилници – Семејна Медицина

0

Центарот за семејна медицина, Медицински Факултет Скопје, во склоп на своите активности за обезбедување на Континуирана медицинска едукација за 2011 година ги плани ...

05.4.11 | Соопштенија | Read more

Прва работилница по семејна медицина

0

Почитувани, Центарот за семејна медицина при Медицински Факултет - Скопје, на 9-ти Мај 2011 со почеток во 14:30 мин, ја организира ПРВАТА РАБОТИЛНИЦА ПО СЕМЕЈНА МЕДИЦИН ...

05.4.11 | Соопштенија | Read more

Соопштение за состанок одржан на 28.04.2011

1

На ден 28.04.2011 Претседателот на ЗПЛРМ Др Лилија Чолакова Дервишова имаше средба со Директорката на ФЗОМ Г-ѓа Маја Парнаџиева Змејковска. Целта на средбата беше раз ...

05.2.11 | Соопштенија | Read more

Обука за матични лекари – задолжително присутство – Ќе биде бодирано

2

Почитувани колеги, има распоред во кои денови и на кои места ќе се изврши обуката. Организирајте се по градови за да ја посетите истата. Со почит, Др Лили. Линк ...

04.27.11 | Соопштенија | Read more

Бесплатни консултативни невролошки прегледи во месец Мај – Филип Втори

0 Бесплатни консултативни невролошки прегледи во месец Мај - Филип Втори

...

04.27.11 | Соопштенија | Read more

Електронска Здравствена Картичка – ЕЗК

2

Упаство за користење на електронската здравствена картичка 04 14, 2011 02:57:00 Симни атачмент Инсталациски пакет -Инсталацискиот пакет е апликација со чија помош кор ...

04.26.11 | Соопштенија | Read more

Тeхнички барања за ординациите од примарно здравство за вклучување во Интегрираниот Здравствен Информатички Систем (ИЗИС)

8

За работа на апликацијата за примарно здравство Medicus.Net, која е дел од Интегрираниот здравствен информатички систем (ИЗИС), Министерството за здравство ја препорачу ...

04.26.11 | Соопштенија | Read more