Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Приватните лекари незадоволни од својот статус во системот Дневник 16.10.2010

10 Приватните лекари незадоволни од својот статус во системот Дневник 16.10.2010

За матичните лекари е неразбирливо што ним им се закануваат со казни за непочитување закон, кој се' уште не е усвоен Докторите од примарното здравство се носит ...

10.17.10 | Соопштенија | Read more

Симпозиум Дом на АРМ

0

Почитувани колеги, Ве известуваме дека на ден 22.10.2010 година во 15:30 часот, сала 4 во Домот на АРМ - Скопје, ќе се одржи Симпозиум за лекари во организација на Македонск ...

10.15.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.19

0

Почитувани членови на ЗПЛРМ, Ве известуваме дека на ден 16.10.2010 (сабота), во 13:00 во просториите на Даре Џамбаз - Скопје, ќе се одржи состанок со членството од Скопје. ...

10.14.10 | Соопштенија | Read more

Специјална понуда од KIA Motors

0

Со големо задоволство Ве информираме дека Киа Моторс Мацедониа како импортер на KIA MOTORS, во дел од својата стратегија, одлучи да воведе специјални попусти за членови ...

10.13.10 | Соопштенија | Read more

Попуст во KIA MOTORS за членовите на ЗПЛРМ

0

До Здружение на приватни лекари Во Макединија Г-ѓа Лилија Чолакова Дервишова Предмет: Понуда Почитувани, Согласно телефонскиот разговор, во врска со це ...

10.7.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.18

0

На ден 26.09.2010 година дел од претседателството имаа договорено средба со колегите од Куманово во 12 часот и во Крива Паланка во 15 часот. Во Куманово имаше одлична орг ...

09.28.10 | Соопштенија | Read more

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

0

Дали знаете кој се грижи за здравјето на граѓаните на РМ? МАТИЧНИОТ ДОКТОР Дали знаете кој е базата на здравството во РМ? МАТИЧНИОТ ДОКТОР Предмет : Преиспиту ...

09.27.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.17

0

На ден 19.09.2010, посетен е Гостивар. Многу добар состанок, поминат во максимално работна атмосфера и со добри предлози од колегите. Д-р. Милорад Ристески обрна внима ...

09.27.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.16

0

По повод изјавата на Министерот Бујар Османи, дека во Македонија нема превенција за анемија и дека треба да се прават проекти за превенција на анемијата, направена ...

09.27.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение бр.15

0

На ден 12.09.2010 година посетени се Прилеп во 10:00 часот и Македонски Брод во 13:30 часот. Во Прилеп, се беше одлично организирано. Состанокот се одржа во Градското Собран ...

09.27.10 | Соопштенија | Read more