Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Потсетување за членарина

0

Поминати се пет месеци од оваа година а членарина имаат платено околу 100 колеги за оваа година. Апелирам на Вашата свест да сите членови треба да си ја изрегулираа ...

06.9.11 | Соопштенија | Read more

Појаснување за пишување рецепти

0

Почитувани колеги, заради многуте јавувања од повеќе градови за тоа како во моментов треба да се пишуваат рецептите едно појаснување. Може генерика и плус бренд ...

06.9.11 | Соопштенија | Read more

Апел за помош на Виктор Ацески

0

Почитувани Колеги!!! Нашиот млад колега Виктор Ацески е болен од тешка болест за која што е потребна цитостатска терапија,која што е долготрајна и многу скапа,а ФЗ ...

06.8.11 | Соопштенија | Read more

Работилници за аптеки во организација на ФЗОМ и Фармацевтска комора на Македонија

0

Почитувани коолеги, Во врска со дописот од ФЗОМ со бр. 14-9032/1 од 27.05.2011 година, Ве известуваме дека ФЗОМ и Фармацевтската комора на Македонија организираат заедничк ...

06.3.11 | Соопштенија | Read more

SUPER LAST MINUTE – Hanioti 05.06-12.06

0

SUPER LAST MINUTE - Hanioti 05.06-12.06 7 ноќевања со превоз 1) Вила KRISTINA - Hanioti 1/3+1 апартман за само 85 Евра по лице (за прво и второ лице) *** трето и четврто лице ГРАТИС ( ...

06.2.11 | Соопштенија | Read more

Превземање на читачи за електронски здравствени картички

1 Превземање на читачи за електронски здравствени картички

...

06.2.11 | Соопштенија | Read more

Извештај од состанок на Управен Одбор на ЗПЛРМ 29.05.2011

1

На ден 29.05.2011 Управниот одбор на ЗПЛРМ одржа состанок со следниот дневен ред: 1.Информација за одговорот од Фондот за здравство во врска со нашите барања 2.Презента ...

05.31.11 | Соопштенија | Read more

Доделување на електронски читачи

10

Почитувани колеги, ова е линкот преку кој треба да си пополните образец за Барање за електронска картица. Барање за издавање на електронска здравствена картичк ...

05.27.11 | Соопштенија | Read more

Известување од Министерство за здравство по однос на здравствена заштита на лица бегалци и лица по супсидијарна заштита

0 Известување од Министерство за здравство по однос на здравствена заштита на лица бегалци и лица по супсидијарна заштита

...

05.27.11 | Соопштенија | Read more

Известување од ФЗОМ за аптеки и ординации

0

Почитувани, Во врска со работењето на приватните здравствени установи (аптеки и ординации) кои имаат договор со ФЗОМ и контролата од подрачните служби на ФЗОМ, во ...

05.27.11 | Соопштенија | Read more