Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Упатство за препишување на рецепти

2

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете упатството за препишување на рецепти од страна на матичните лекари, упатството за ПЗУ Аптеки и упатст ...

06.17.11 | Соопштенија | Read more

Електронскиот рецепт нема да ги намали нервозите – Утрински весник 14.06.2011

7

Ако лекарите досега губеа време за рачно пишување рецепти, сега ќе трошат време за нивно печатење Јасмина Јовановска Електронскиот рецепт, кој, според најави ...

06.15.11 | Соопштенија | Read more

Известување за набавка на електронски читачи

1

Сите колеги од Скопје за набавка на електронски читачи да се јават кај Др Милорад Ристески Гинеколог од Здравствен дом од Чаир - за да се направат списоци и организ ...

06.11.11 | Соопштенија | Read more

Известување за координатори

0

Се молат колегите од Скопје Центар, Драчево и другите општини да си изберат координатори за здружение кои активно ќе учествуваат во работата на ЗПЛРМ. Др Љупчо Ст ...

06.11.11 | Соопштенија | Read more

Работилница Велес 08.06.2011

5 Работилница Велес 08.06.2011

Почитувани колеги, На ден 08.06.2011 во Велес се одржа работилница на здружението на приватните лекари на Република Македонија. Теми за кои се дискутираше на работил ...

06.11.11 | Соопштенија | Read more

Потсетување за членарина

0

Поминати се пет месеци од оваа година а членарина имаат платено околу 100 колеги за оваа година. Апелирам на Вашата свест да сите членови треба да си ја изрегулираа ...

06.9.11 | Соопштенија | Read more

Појаснување за пишување рецепти

0

Почитувани колеги, заради многуте јавувања од повеќе градови за тоа како во моментов треба да се пишуваат рецептите едно појаснување. Може генерика и плус бренд ...

06.9.11 | Соопштенија | Read more

Апел за помош на Виктор Ацески

0

Почитувани Колеги!!! Нашиот млад колега Виктор Ацески е болен од тешка болест за која што е потребна цитостатска терапија,која што е долготрајна и многу скапа,а ФЗ ...

06.8.11 | Соопштенија | Read more

Работилници за аптеки во организација на ФЗОМ и Фармацевтска комора на Македонија

0

Почитувани коолеги, Во врска со дописот од ФЗОМ со бр. 14-9032/1 од 27.05.2011 година, Ве известуваме дека ФЗОМ и Фармацевтската комора на Македонија организираат заедничк ...

06.3.11 | Соопштенија | Read more

SUPER LAST MINUTE – Hanioti 05.06-12.06

0

SUPER LAST MINUTE - Hanioti 05.06-12.06 7 ноќевања со превоз 1) Вила KRISTINA - Hanioti 1/3+1 апартман за само 85 Евра по лице (за прво и второ лице) *** трето и четврто лице ГРАТИС ( ...

06.2.11 | Соопштенија | Read more