Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Упатство за печатени рецепти

5

Почитувано здружение на приватни лекари на Македонија, На следниот линк ќе можете да го превземете упатството за печатени рецепти. Истото Ви е испратено и по пошт ...

06.23.11 | Соопштенија | Read more

Понуда за компјутери и принтери од Дуна

0

Почитувани, На следниот линк можете да ја превземете понудата за компјутери и принтери од Дуна. Порачки по однос на понудата се примаат до 5-ти јули. Понуда Дуна ...

06.22.11 | Соопштенија | Read more

Прв собир на здружението за кардиоваскуларна хирургија на Р. Македонија

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да ја превземете поканата за првиот собир на здружението за кардиоваскуларна хирургија на Р. Македонија. Покана ...

06.22.11 | Соопштенија | Read more

Лекарските рецепти – компјутерски – Време 21.06.2011

4

ОД ПОЧЕТОКОТ НА НАРЕДНИОТ МЕСЕЦ Лекарските рецепти - компјутерски Мими П. Шушлеска Од почетокот на наредниот месец лекарите нема да можат рецептите за лекови ...

06.21.11 | Соопштенија | Read more

Понуда за печатари InTecSystem

0 Понуда за печатари InTecSystem

...

06.21.11 | Соопштенија | Read more

Целосна понуда од АМЦ за Проектот ИЗИС поставена на сајтот на АМЦ

1

Почитувани, Во прилог е линкот од сајтот на АМЦ каде e поставена целата понуда на АМЦ поврзана со проектот ИЗИС. Со почит, Зоран Цоцовски Маркетинг комуникации ...

06.20.11 | Соопштенија | Read more

Понуди за компјутерска опрема

0

Почитувани, Имајќи сознанија и полемиката која ја имаа вашите членки во врска со воведувањето и правилното лиценцирање на компјутерскиот систем кој го имаат, а с ...

06.20.11 | Соопштенија | Read more

Записник од работна средба со ЗПЛРМ и ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете записникот од работната средба со ЗПЛРМ и ЛК. Записник од работна средба со ЗПЛРМ и ФЗОМ ...

06.17.11 | Соопштенија | Read more

Известување за пунктови од Св. Николе

0

Почитувани колеги, Во врска со пунктовите како и решенијата од Министерството за Здравство, можете да го контактирате Г-ин Бранко Аџигогов на следниот email: brankoa@fzo.o ...

06.17.11 | Соопштенија | Read more

Понуда за санитетски материјали и ампуларна терапија – Зегин

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да ја симнете понудата за санитетски материјали и ампуларна терапија од Зегин. Понуда Зегин ...

06.17.11 | Соопштенија | Read more