Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

И здравството во затвор Утрински Весник 4.11.2011

0

Лекарите и стручњаците укажуваат дека можат да настрадаат пациентите од работењето под притисок на санкциите Јасмина Јовановска Колку казните што фрчат в ...

11.5.11 | Соопштенија | Read more

‘Raporti mjekësor’, dënimet shqetësojnë mjekët Alsat M TV 02.11.2011

4

Frikë dhe presion në punën e mjekëve do të fusin ndryshimet e paralajmëruara në kodin penal me të cilën mjekët amë për dhënien e pushimit të rrejshëm mjekësor mund të dënohen me burg prej 6 muaj deri në 3 vjet, ndërsa kjo drejtpërsëdrejti do të ndikojë edhe te pacientët, tho ...

11.3.11 | Соопштенија | Read more

Одлуката за затворски казни за лажни боледувања е избрзана Алфа ТВ 02.11.2011

5

Министерството за здравство да ја преиспита одлуката за затворските казни во случај на лажни боледувања – побара здружението на матични лекари. Тврдат дека одлук ...

11.3.11 | Соопштенија | Read more

Извештај од годишното собрание на ЗПЛРМ одржано на 29.10.2011

4

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Извештајот од годишното собрание одржано на 29.10.2011 во просториите на Даре Џамбаз - Скопје. Годишно со ...

11.3.11 | Соопштенија | Read more

Конечно упатство за пополнување на новиот рецептен образец 31.10.2011

2

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете конечното упатство за пополнување на новиот рецептен образец. КОНЕЧНО УПАТСТВО ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА НО ...

11.2.11 | Соопштенија | Read more

За лажни боледувања затвор и за лекарите и за пациентите Канал 5 1.11.2011

14

Ќе се преполнат ли македонските затвори со пациенти и доктори. Најновите мерки предвидуваат затворски казни за пациентот и докторот за фиктивни дијагнози и издаде ...

11.1.11 | Соопштенија | Read more

Фондот за здравство од 1 ноември Ја намалува капитацијата за лекарите на село Дневник 31.10.2011

5

Фондот за здравство од 1 ноември Ја намалува капитацијата за лекарите на село Селските амбуланти се затвораат, жителите во очај Не смееме ни да помислиме повт ...

11.1.11 | Соопштенија | Read more

Известување за преоден период за обрасци

7

Од: ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА До: Лекарска комора на Република Македонија Македонско лекарско друштво Здружение на приватни лекари на Ре ...

10.31.11 | Соопштенија | Read more

Одложување на одлука за партиципација

4

Почитувани, Ве известуваме дека примената на Одлуката за изменување и дополнување на oдлуката за утврдување на висината на учеството на осигурените лица во вку ...

10.31.11 | Соопштенија | Read more

Понуда од Про Кредит Банка

0 Понуда од Про Кредит Банка

...

10.31.11 | Соопштенија | Read more