Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Посета на членството во Кичево 24.03.2011

0

На ден 24.03.2011 од страна на Претседателот на ЗПЛРМ беше посетено членството во Кичево. Колешката Др Ејуб Гјулше имаше направено одлична организација на сите колеги ...

03.27.11 | Соопштенија | Read more

Инфо Билтен бр.5

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да го превземете Инфо Билтенот бр.5 од ФЗОМ. Инфо билтен бр.5 Овој број на инфо билтенот е осврт на измени на рефере ...

03.27.11 | Соопштенија | Read more

Капитационен бод

33

Почитувани колеги, Преправете си ја цената на капитацијата на 50 денари. Пред да фактурирате за месец Март проверете ја висината на капитациониот бод или повикајт ...

03.21.11 | Соопштенија | Read more

Состанок со координаторите по градови 20.03.2011

10

На ден 20.03.2011 година ЗПЛРМ одржа состанок со членовите кои се координатори по градови за да ги информира за сите ново настанати работи. Првата информација беше да ...

03.20.11 | Соопштенија | Read more

Делење на ваучери во недела 20.03.2011

4

Почитувани, Се повикуваат сите координатори на ЗПЛРМ по градови да дојдат на 20.03.2011 (недела) во 13:00 часот во просториите на ЛКМ и да подигнат ваучери кои што потоа ќ ...

03.19.11 | Соопштенија | Read more

Писмо за награди и признанија по повод 7-ми Април 2011

2

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги најдете следните документи: 1. Писмо до Здруженијата за 7-ми Април 2. Правилник за награди по повод 7-ми Април ...

03.16.11 | Соопштенија | Read more

Оглас за вработување на одредено време – Струмица

1

ПЗУ Др.Елица Станишлевиќ, Струмица бара лекар на одредено време - замена за породилно отсуство. Контакт:elica@es.com.mk ...

03.13.11 | Соопштенија | Read more

Посета на членството во Дебар 09.03.2011

9

На ден 09.03.2011, претседателот на ЗПЛРМ го посети членството во Дебар. Целта на оваа средба беше да се информираат колегите за сите новини во врска со приватното здра ...

03.10.11 | Соопштенија | Read more

Договор помеѓу ЗПЛРМ и Мајкрософт Македонија

57

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете договорот помеѓу ЗПЛРМ и Мајкрософт Македонија. Договор помеѓу ЗПЛРМ и Мајкрософт Македонија Со п ...

03.9.11 | Соопштенија | Read more

Среќен 8-ми Март!

2 Среќен 8-ми Март!

СРЕЌЕН 8 МАРТ И ПРИЈАТЕН ДЕН На сите колешки Ви посакува ЗПЛРМ ...

03.7.11 | Соопштенија | Read more