Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Писмо за награди и признанија по повод 7-ми Април 2011

2

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги најдете следните документи: 1. Писмо до Здруженијата за 7-ми Април 2. Правилник за награди по повод 7-ми Април ...

03.16.11 | Соопштенија | Read more

Оглас за вработување на одредено време – Струмица

1

ПЗУ Др.Елица Станишлевиќ, Струмица бара лекар на одредено време - замена за породилно отсуство. Контакт:elica@es.com.mk ...

03.13.11 | Соопштенија | Read more

Посета на членството во Дебар 09.03.2011

9

На ден 09.03.2011, претседателот на ЗПЛРМ го посети членството во Дебар. Целта на оваа средба беше да се информираат колегите за сите новини во врска со приватното здра ...

03.10.11 | Соопштенија | Read more

Договор помеѓу ЗПЛРМ и Мајкрософт Македонија

57

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете договорот помеѓу ЗПЛРМ и Мајкрософт Македонија. Договор помеѓу ЗПЛРМ и Мајкрософт Македонија Со п ...

03.9.11 | Соопштенија | Read more

Среќен 8-ми Март!

2 Среќен 8-ми Март!

СРЕЌЕН 8 МАРТ И ПРИЈАТЕН ДЕН На сите колешки Ви посакува ЗПЛРМ ...

03.7.11 | Соопштенија | Read more

Матичните лекари повторно со 50 денари капитација за пациент – Канал 5 06.03.2011

47

Зголемена капитација за лекарите од 45 на 50 денари откако претходно поради кризата Фоднот за здравство ја намали. За секој прегледан пациент наскоро лекарите ќе доб ...

03.7.11 | Соопштенија | Read more

Состанок со Мајкрософт Македонија

0

Почитувани колеги, Низ Македонија има пуштено 40 инспектори кои проверуваат дали Вашиот софтвер е лиценциран. Ако не е, тогаш се конфискува компјутерот неповратно ...

03.4.11 | Соопштенија | Read more

Користење на Електронска здравствена картичка – известување од Министерството за здравство

6

Почитувани колеги, На следниот линк или во делот Превземања, можете да го превземете известувањето од Министерството за здравство по однос на користењето на елек ...

02.28.11 | Соопштенија | Read more

Проект ИЗИС 24.02.2011

6

Почитувани колеги, На ден 24.02.2011 Претседателот на ЗПЛРМ беше повикан од страна на Државниот секретар за здравство и и беше даден документ во кој Министеството бар ...

02.26.11 | Соопштенија | Read more

Состанок во Куманово 23.02.2011

1

На ден 23.02.2011 година, претставници од Куманово заедно со координаторот за истиот град предводени од претседателот на ЗПЛРМ остварија средби со заменик Министер, Др ...

02.26.11 | Соопштенија | Read more