Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Ковид бројките во пораст, ситуацијата загрижувачка

0

Критично станува и со болничките капацитети.. Во Скопје нема слободен термин за тестирање, ама има за пет дена, а иако си во изолација, ќе треба да одиш до Тетово. ...

10.26.20 | Соопштенија | Read more

Состанок со Претседателот на комисијата за здравство

0 Состанок со Претседателот на комисијата за здравство

Работен состанок со Д-р Арбен Зибери- Претседател на комисија за здравство во Собрание и Претседателот на ЗПЛРМ Д-р Лилија Чолакова Дервишова. Пренесени се пробл ...

10.21.20 | Соопштенија | Read more

Тешко до тестирање на Ковид 19 на државна сметка, се дава терапија и без позитивен резултат

0

Скопјанец кој бил во контакт со заболен од Корона вирус и кој ги исполнувал условите по алгоритам за да се тестира добил термин за земање брис во Велес и тоа посл ...

10.19.20 | Соопштенија | Read more

Огласи за концесии Здравствен Дом Скопје и Здравствен Дом Македонски Брод

0

SLU@BEN-VESNIK-NA-RSM-br.-233-OGLASI-3-KONCESII-ZDS SLU@BEN-VESNIK-NA-RSM-br.-229-OGLASI-2-KONCESIJA ...

10.8.20 | Соопштенија | Read more

Известување од Малмед

0

До: ПРИВАТНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ - АПТЕКИ Почитувани, Согласно Заклучокот од Четвртата седница на Владата на Република Северна Македонија, одржана на ден 14 с ...

10.8.20 | Соопштенија | Read more

Соопштение за ЛКМ 01.10.2020

0

Почитувани, Соопштението за ЛКМ од 18.09.2020, е заменето со дополнето Соопштение од 01.10.2020 година. СООПШТЕНИЕ-ЗА-ЛКМ-01.10.2020 Допoлнувањето се однесува на начинот на п ...

10.7.20 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец јули 2020

0

Почитувани колеги, пуштена е капитација за месец јули. Со почит, Др Лили ...

10.2.20 | Соопштенија | Read more

Топ Тема 28.09.2020: Интервју со министерот за здравство Венко Филипче

0

Министерот за здравство Венко Филипче во интервју во вечерашната Топ тема дава одговори на многу прашања, кои покрај пандемијата , дополнително се отворија и за фу ...

09.30.20 | Соопштенија | Read more

Лекари за тв 24: Короновирусот го зема данокот, влошување на состојбата кај дел од пациентите со хронични болести

0

Одложувањето на прегледите и интервенциите во изминативе шест месеци поради корона кризата остави последици врз пациентите со други заболувања – велат дел од ма ...

09.29.20 | Соопштенија | Read more

Соопштение за ЛКМ

0

Почитувани, Ва веб страницата на Фондот истакнатo е дополнетo Соопштение за ЛКМ од 18.09.2020 год. Дополнувањето се однесува во делот на: Престанок на мерката продо ...

09.28.20 | Соопштенија | Read more