Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Соопштенија

Соопштение за превентивни цели и едукативен материјал

0 Соопштение за превентивни цели и едукативен материјал

Soopstenie za preventivni celi i edukativen materijal 26-7-2016 docx ...

07.26.16 | Соопштенија | Read more

Проблеми со новите картички

0

Сите кои што имате проблем со новите картички, неможност да се испратат фактури до ФЗОМ за месец јуни, потребно е да се обратите на следниот мејл helpdesk@fzo.org.mk Образл ...

07.9.16 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец април 2016

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец април 2016. Со почит, ЗПЛРМ ...

07.6.16 | Соопштенија | Read more

Честит Рамазан Бајрам!

0 Честит Рамазан Бајрам!

Управниот одбор на ЗПЛРМ на сите колеги од муслиманска вероисповед им го честита празникот Рамазан Бајрам. Со почит, Управен одбор на ЗПЛРМ ...

07.5.16 | Соопштенија | Read more

Едукација на докторите за правилна примена на маслото од канабис

0

Огромен интерес за предавањата организирани од ЗПЛРМ за медицинската употреба на марихуаната во Струмица. Матичните лекари се едуцираат за правилната примена н ...

07.5.16 | Соопштенија | Read more

Важно соопштение за членовите на ЗПЛРМ

0

Почитувани колеги, Заради ажурирање на членството и промена во начинот на функционирање на сајтот, Ве известуваме дека од 01.07.2016 ќе можат да се читаат информациит ...

07.3.16 | Соопштенија | Read more

VIII ECPD MEÐUNARODNA LETNJA ŠKOLA O KARDIOVASKULARNIM BOLESTIMA – KONTROLA FAKTORA RIZIKA, DIJAGNOSTIKA I TRETMAN KARDIOVASKULARNIH BOLESTI (Milocer, 4–8. jul 2016)

0 VIII ECPD MEÐUNARODNA LETNJA ŠKOLA O KARDIOVASKULARNIM BOLESTIMA - KONTROLA FAKTORA RIZIKA, DIJAGNOSTIKA I TRETMAN KARDIOVASKULARNIH BOLESTI (Milocer, 4–8. jul 2016)

VIII ECPD MEÐUNARODNA LETNJA ŠKOLA O KARDIOVASKULARNIM BOLESTIMA SA GLAVNOM TEMOM KONTROLA FAKTORA RIZIKA, DIJAGNOSTIKA I TRETMAN KARDIOVASKULARNIH BOLESTI (Milocer, 4–8. jul 2016) VII ECPD MEÐUNARODNA LETNJA ŠKOLA PROMOCIJA I ZDRAVSTVENA ZAŠTITA REPRODUKTIVNOG ZDRAVLJA SA GLAVNOM TEMOM R ...

07.3.16 | Соопштенија | Read more

Одржано предавање за медицинска марихуана во Струмица

0 Одржано предавање за медицинска марихуана во Струмица

Почитувани колеги, Ве известуваме дека на ден 01.07.2016 во Струмица се одржа предавањето за медицинска марихуана наменето за докторите од Струмица и другите градови ...

07.3.16 | Соопштенија | Read more

Известување за докторите од Источна Македонија

0

Почитувани колеги, На ден 01.07.2016 година, петок со почеток во 17 часот во големата сала на АРМ (салата на општина Струмица) ќе се одржи предавање организирано од ЗПЛРМ ...

06.26.16 | Соопштенија | Read more

Соопштение на ФЗОМ за работна посета на Бугарија на директорите на ФЗОМ

0 Соопштение на ФЗОМ за работна посета на Бугарија на директорите на ФЗОМ

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете соопштението на ФЗОМ за работна посета на Бугарија на директорите на ФЗОМ за размена на искуства и унапр ...

06.23.16 | Соопштенија | Read more