Соопштение за превентивни цели и едукативен материјал

0 Соопштение за превентивни цели и едукативен материјал

Soopstenie za preventivni celi i edukativen materijal 26-7-2016 docx ...

07.26.16 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Поичитувани колеги, на ден 11.06.2016 во Негорски бањи се одржа работилница на тема Гојазност и деформитети. ...

07.19.16 | Работилници | Прочитај повеќе

Проблеми со новите картички

0

Сите кои што имате проблем со новите картички, неможност да се испратат фактури до ФЗОМ за месец јуни, потребно е да се обратите на следниот мејл helpdesk@fzo.org.mk Образл ...

07.9.16 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Капитација за месец април 2016

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец април 2016. Со почит, ЗПЛРМ ...

07.6.16 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Новини во правна регулатива Сл. Весник на РМ бр.122/16 од 01.07.2016

0

Во последниот број на "Службен весник на РМ" бр. 122/16 од 01.07.2016 објавени се следните прописи: ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ПРАВИЛНИКОТ ЗА НАЧИНОТ НА ПЛАЌАЊЕТО НА ЗДРАВ ...

07.5.16 | Новини во правна регулатива | Прочитај повеќе

Честит Рамазан Бајрам!

0 Честит Рамазан Бајрам!

Управниот одбор на ЗПЛРМ на сите колеги од муслиманска вероисповед им го честита празникот Рамазан Бајрам. Со почит, Управен одбор на ЗПЛРМ ...

07.5.16 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Едукација на докторите за правилна примена на маслото од канабис

0

Огромен интерес за предавањата организирани од ЗПЛРМ за медицинската употреба на марихуаната во Струмица. Матичните лекари се едуцираат за правилната примена н ...

07.5.16 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Важно соопштение за членовите на ЗПЛРМ

0

Почитувани колеги, Заради ажурирање на членството и промена во начинот на функционирање на сајтот, Ве известуваме дека од 01.07.2016 ќе можат да се читаат информациит ...

07.3.16 | Соопштенија | Прочитај повеќе

VIII ECPD MEÐUNARODNA LETNJA ŠKOLA O KARDIOVASKULARNIM BOLESTIMA – KONTROLA FAKTORA RIZIKA, DIJAGNOSTIKA I TRETMAN KARDIOVASKULARNIH BOLESTI (Milocer, 4–8. jul 2016)

0 VIII ECPD MEÐUNARODNA LETNJA ŠKOLA O KARDIOVASKULARNIM BOLESTIMA - KONTROLA FAKTORA RIZIKA, DIJAGNOSTIKA I TRETMAN KARDIOVASKULARNIH BOLESTI (Milocer, 4–8. jul 2016)

VIII ECPD MEÐUNARODNA LETNJA ŠKOLA O KARDIOVASKULARNIM BOLESTIMA SA GLAVNOM TEMOM KONTROLA FAKTORA RIZIKA, DIJAGNOSTIKA I TRETMAN KARDIOVASKULARNIH BOLESTI (Milocer, 4–8. jul 2016) VII ECPD MEÐUNARODNA LETNJA ŠKOLA PROMOCIJA I ZDRAVSTVENA ZAŠTITA REPRODUKTIVNOG ZDRAVLJA SA GLAVNOM TEMOM R ...

07.3.16 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржано предавање за медицинска марихуана во Струмица

0 Одржано предавање за медицинска марихуана во Струмица

Почитувани колеги, Ве известуваме дека на ден 01.07.2016 во Струмица се одржа предавањето за медицинска марихуана наменето за докторите од Струмица и другите градови ...

07.3.16 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари